Welkom bij Auraspray, de webshop van New Leaves.

banner-auraspray

Een groot deel van de aurasprays is ook te koop bij Zuiver Geluk Concept Store in Zutphen. Wil je persoonlijk advies of kennis maken met de Waterfall Essences, dat kan iedere donderdag van 10.15 tot 14.00 in de Zuiver Geluk winkel in Zutphen.

Het aanbod
In deze webshop zijn naast  aurasprays ook Essenties van New Leaves te koop. Eveneens is het mogelijk een deel van het aanbod IJslandse remedies via de webshop te bestellen. Het complete aanbod is te zien op www.waterfall-essences.nl, in de catalogus. U kunt de remedies die niet in de webshop staan bestellen door een bericht te sturen naar onderstaand e-mail adres.

Alle sprays zijn te verkrijgen in flesjes van 10, 30 of 50 ml. De aurasprays voor hoog sensitieve kinderen en volwassenen zijn er ook in flessen van 100 ml, evenals de Auric Clearing van de Waterfall Essences. Remedies en Essenties van New Leaves worden geleverd in 10 ml flesjes met pipet.

Een uitgebreide productomschrijving en gebruiksaanwijzing kun je rustig nalezen in deze webshop. En heb je nog vragen, voel je vrij om te bellen of te mailen.

Friedy Wisselink
info@newleaves.nl
06-53281441

www.newleaves.nl